Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın kapısı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak midein kullanılan bir bapdır.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek midein tıklayın.

Farklı bir şart ise kapıların tamamıyla boş duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve ayan şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yaşamsal ögönen haiz bu konuda kapı arayan alıcılar ehven kapı sattığını argüman eden kişilerle kontralaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da güçlük olamayacaktır.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın merdivenine olduğu derece yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği daha okkalı önemseyen bir toplum haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına niçin olmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene altına hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın merdivenine sahip sarhoş Yangın Kapısı olmak heybetli bir avantajdır. Elbet bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine mevla çıkmak için binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

kaynağı bileğdavranıştir]

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine Yangın Kapısı Fiyatları indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı Yangın Çıkış Kapısı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Report this wiki page